Συνέντευξη του Δημήτρη Πτωχού στην τηλεόραση του OPEN

δημητρης πτωχος open

Στην τηλεόραση του OPEN και στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», με τους Δημητρης Καμπουράκη και Παναγιωτης Στάθη, έδωσε συνέντευξη ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

  • Σχετικά με την υποψηφιότητα του:

«Ήταν πολύ ξαφνικό έγινε μία πολύ τιμητική πρόταση από τον πρωθυπουργό μου πριν απο περίπου δυο μήνες την οποία και αποδέχθηκα και έκτοτε έχουμε μπει στον προεκλογικό αγώνα. Τρέχουμε σε όλη την Πελοπόννησο. Πόλη την πόλη, χωριό το χωριό. Η Πελοπόννησος είναι πάρα πολύ μεγάλο στοίχημα και στοχεύουμε να κάνουμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου μία περιφέρεια – πρότυπο».

 

  • Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Πελοπόννησος:

«Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα μπορούν να επιλυθούν ή τουλάχιστον να συμβάλει η περιφέρεια ώστε να επιλυθούν. Σε όλες αυτές τις επισκέψεις που κάνουμε σε όλες τις περιφερειακές ενότητες και σε όλους τους δήμους, συναντάμε ανθρώπους με πολλή ζεστασιά, οι οποίοι μας λένε τα ίδια προβλήματα, τις ίδιες ανάγκες, προσπαθούν να βρουν λύσεις. Και στην επαγγελματική μου πορεία αλλα και στη πρότερη πολιτική εμπειρία την οποία είχα, είχα έρθει σε μεγάλη επαφή με την τοπική αυτοδιοίκηση, με θέματα τα οποία αντιμετώπιζαν. Θα μπορούσα να σας πω οτι μετα απο αυτές τις επισκέψεις πολλά από τα προβλήματα και από τις ανάγκες είναι οριζόντιες για όλες τις περιφερειακές ενότητες. Αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα οι συμπολίτες μας και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε συνολικά και ολιστικά και σε επίπεδο υποδομών και σε επίπεδο υπηρεσιών».

 

  • Για το γεγονός ότι η Πελοπόννησος βρίσκεται κοντά στην Αττική:

«Είναι ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα που πρέπει να αξιοποιήσουμε προκειμένου να έρθουν επενδύσεις να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας προκειμένου να κρατήσουμε τους νέους στην Πελοπόννησο».

 

  • Για το αν ο κόσμος ανταποκρίνεται σε έναν υποψήφιο με τεχνοκρατικό προφίλ και για τη στήριξη της υποψηφιότητάς του από τη Νέα Δημοκρατία:

«Οι ψηφοφόροι “ακούν” μια πιο τεχνοκρατική πρόταση. Η Νέα Δημοκρατία πήρε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό. Αγκάλιασε κόσμο πολύ περισσότερο από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους που είχε ως κόμμα. Αυτό νομίζω οτι δείχνει και μία αλλαγή στον τρόπο σκέψης».

 

Ακολουθήστε μας

στα παρακάτω κανάλια για να μαθαίνετε τα νέα του Περιφερειάρχη