Επίσκεψη σε έργα περιοχών της Αρκαδίας

Αφιερωμένο, σε ένα μέρος, της Αρκαδίας ήταν το πρόγραμμα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού, την Τετάρτη 3 Απριλίου.

Η ημέρα άρχισε με τη διαδρομή της παλαιάς Ε.Ο. Τρίπολη-Πύργος και με στάσεις σε θέσεις κόμβων όπου προτείνονται παρεμβάσεις για την αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας.

Ακολούθησαν τα Λαγκάδια και η Δημητσάνα με αυτοψία στις θέσεις που καταγράφονται προβλήματα καταπτώσεων από τα πρανή της Εθνικής Οδού, καθώς επίσης πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γορτυνίας, Στάθη Κούλη, παρουσία Αντιδημάρχων, για μελέτες και ζητήματα της περιοχής.

Αμέσως μετά, μετέβη στην Καρύταινα και στη νέα γέφυρα Αλφειού με την προτεινόμενη μελέτη, τη συντήρηση και την ενίσχυση να έχουν τον πρώτο λόγο και ακολούθησε το Παλαιοντολογικό πάρκο και το έργο που εξελίσσεται εκεί.

Στη Μεγαλόπολη, ο Περιφερειάρχης, παρουσία του Δημάρχου, Κώστα Μιχόπουλου και Αντιδημάρχων, ενημερώθηκε για το έργο του Γηροκομείου, για περιοχές που απασχολούν το ΣΔΑΜ, ενώ επισκέφτηκε το Αρχαίο Θέατρο, αλλά και το γήπεδο ποδοσφαίρου, όπου η Περιφέρεια, έχει αναλάβει, μεταξύ άλλων, την αλλαγή του χλοοτάπητα.

Τέλος, στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, την Τρίπολη, επισκέφτηκε έργα κόμβων και περιμετρικών οδών, μαζί με τον Δήμαρχο, Κώστα Τζιούμη.

«Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε έργα και να σχεδιάσουμε τις επόμενες κινήσεις σε κάποιες από τις περιοχής της Αρκαδίας. Κάναμε συναντήσεις με Δημάρχους και συνεργάτες, καταγράψαμε τα προβλήματα, μοιραστήκαμε σκέψεις και προτείναμε λύσεις», ανέφερε, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός.

Ακολουθήστε μας

στα παρακάτω κανάλια για να μαθαίνετε τα νέα του Περιφερειάρχη