Εγκαίνια «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της κορυφαίας Περιφερειακής έκθεσης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2024», το απόγευμα της Τετάρτης 10 Απριλίου, στο κτίριο ΓΕΑ στη Βιομηχανική Περιοχή της Τρίπολης.

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», εδώ και οκτώ χρόνια, αποτελεί σταθερό σημείο αναφοράς του επιχειρείν, καταγράφοντας μία εξελικτική πορεία με κύριο γνώμονα την εξωστρέφεια, την καινοτομία, την αειφορία και την παραγωγικότητα.

«Με κορμό τα Επιμελητήρια κάθε νομού και πλατφόρμες, όπως αυτή η έκθεση μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε τους στόχους μας», ανέφερε στην ομιλία του ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός και συνέχισε σημειώνοντας πως, «Μπορούμε να κάνουμε πολλαπλάσια από αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι σήμερα. Ξέρουμε τον τόπο και τις δυνατότητες, που υπάρχουν. Πιστεύουμε στην προστιθέμενη αξία που μπορούν να δημιουργήσουν όλες οι συνέργειες».

Σχετικά με την ανάπτυξη και την επιχειρηματικότητα, τόνισε: «Η ανάπτυξη πρέπει να είναι βιώσιμη, με όρους οικονομικούς. Η ανάπτυξη πρέπει να είναι πράσινη με όρους προστασίας του περιβάλλοντος και σίγουρα η ανάπτυξη πρέπει να είναι δίκαιη. Πρέπει, να τους αγγίξει όλους. Χρειαζόμαστε ένα άλμα και όχι ένα απλό βήμα»

«Σας ευχαριστώ όλους για την υποστήριξή σας και τη συνεισφορά σας στην ευημερία και την ανάπτυξη της Πελοποννήσου. Η ισχύς εν τη ενώσει», ανέφερε κλείνοντας, με την τελετή να συνεχίζεται με την καθιερωμένη κοπή της κορδέλας και ξενάγηση στα περίπτερα των εκθετών.

Ακολουθήστε μας

στα παρακάτω κανάλια για να μαθαίνετε τα νέα του Περιφερειάρχη