Επίσκεψη στο νέο σχολικό συγκρότημα Ελαφονήσου

Την ευκαιρία να δει από κοντά την πρόοδο των εργασιών της κατασκευής του νέου σχολικού συγκροτήματος Ελαφονήσου, είχε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, την Πέμπτη 13 Ιουνίου.

Το νέο σχολικό συγκρότημα που κατασκευάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, αναμένεται να εξυπηρετήσει τις αυξανόμενες ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας της Ελαφονήσου, ενώ θα διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό, παρέχοντας ένα ασφαλές και λειτουργικό περιβάλλον για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς. Το έργο προϋπολογισμού 2.700.000 ευρώ υλοποιείται από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της ΠΕ Λακωνίας και χρηματοδοτείται από το Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Σε δήλωσή του, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, τόνισε: «Είναι μεγάλη μου χαρά να βλέπω την πρόοδο αυτού του τόσο σημαντικού έργου για την Ελαφόνησο. Το νέο σχολικό συγκρότημα θα προσφέρει εξαιρετικές συνθήκες μάθησης και διδασκαλίας, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας στην περιοχή. Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει σταθερά την εκπαίδευση και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε έργα που ενισχύουν τις υποδομές και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών μας»

Ακολουθήστε μας

στα παρακάτω κανάλια για να μαθαίνετε τα νέα του Περιφερειάρχη