Δημήτρης Πτωχός: Θα σταθούμε δίπλα σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου

Δημήτρης Πτωχός Διαβολιτσι

«Θα στηρίξουμε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας μας. Θέλουμε να σταθούμε δίπλα σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου» τόνισε κατά την περιοδεία του ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός σε περιοχές του Δήμου Οιχαλίας το πρωί της Δευτέρας 25 Σεπτεμβρίου.

Μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης «Πελοπόννησος Μπροστά», ο Δημήτρης Πτωχός επισκέφτηκε τις περιοχές του Μελιγαλά, της Μερόπης, της Οιχαλίας και του Διαβολιτσίου, όπου και επισήμανε ότι «είμαστε διατεθειμένοι να διεκδικήσουμε από την κυβέρνηση τη χρηματοδότηση ώστε όλα τα έργα να εκπονηθούν και να δώσουν αέρα ανανέωσης σε όλη την Πελοπόννησο μας»

Σε κάθε στάση της περιοδείας του, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου συνομίλησε με τους πολίτες, ακούγοντας τα προβλήματά τους και παρουσιάζοντας το σχέδιό του για την αναβάθμιση της περιοχής. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάγκη για εκσυγχρονισμό των οδικών δικτύων καθώς και την αποπεράτωση όλων των έργων συντήρησης, προκειμένου να επιτευχθεί το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας αλλά και προσβασιμότητας σε όλες τις περιοχές.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός δήλωσε:

«Στηρίζουμε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας μας. Δεν είμαστε εδώ μόνο για τα αστικά κέντρα, θέλουμε να σταθούμε δίπλα σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου.  Για την υλοποίηση αυτών των έργων έχουμε μαζί μας σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία τα οποία με σωστή διαχείριση και με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε μπορούν να αλλάξουν την εικόνα της Περιφέρειας μας. Είμαστε διατεθειμένοι να διεκδικήσουμε από την κυβέρνηση τη χρηματοδότηση ώστε όλα τα έργα να εκπονηθούν και να δώσουν αέρα ανανέωσης σε όλη την Πελοπόννησο μας».

Ακολουθήστε μας

στα παρακάτω κανάλια για να μαθαίνετε τα νέα του Περιφερειάρχη